Eigen merken

Griekspoor

Griekspoor is een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek. Zeer uiteenlopende afnemers profiteren van de ruime ervaring en kennis van het bedrijf en haar medewerkers.
Griekspoor staat synoniem voor topsport. ‘Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare’. Door constante focus op technische oplossingen zijn er met de medewerking van de best opgeleide mensen innovatieve diensten en producten ontstaan. Deze zijn uniek in verschillende markten. Het bedrijf biedt diensten rondom: bruggen, verkeer, speel, gemalen, zwembaden, groen / water en overige kunstwerken.

Griekspoor Thermal Coatings

Griekspoor Thermal Coatings (GTC) is een internationaal opererend bedrijf gespecialiseerd in het aanbrengen en nabewerken van coatings voor de hydraulische industrie, met name zuigerstangen. Griekspoor-coatings zijn bekend onder de handelsnaam TOPCOAT®. Alle TOPCOAT® coatings voldoen aan de eisen in de laatste versie van de NBD 10300.
“Thermal Coatings” zijn ‘harde’ coatings. Deze coatings worden thermisch opgebracht: met behulp van een energiebon wordt het coatingmateriaal als een laag op het te beschermen product verspoten. Bij GTC worden daartoe plasma, HVOF (High Velocity Oxygen Fuel) en laser gebruikt. Dit resulteert in een harde, uitermate slijt- en corrosievaste, coating die wordt nageslepen om de gespecificeerde passing en ruwheid te bereiken. Griekspoor Thermal Coatings kan producten bewerken tot een lengte van 23 meter, diameter 1 meter en een gewicht van 20 ton.

Moto x lift

Moto X Lift is een eigen uitvinding van Griekspoor en een klassieker in ons productenassortiment. Dit voetbediende schaarliftsysteem is speciaal ontwikkeld voor motorfietsen en maakt sleutelen mogelijk op stahoogte en zonder grote krachtinspanningen.

Automatisch, veilig en mobiel
Moto X Lift is een hefbrug volgens het schaarliftprincipe. Het uitgekiende hef- en spansysteem zorgt dat de motor met de voetsteunen automatisch en veilig wordt vastgezet bij het heffen. Het werkplateau is van rubber en olie- en benzinebestendig. Het hefsysteem is naar wens uit te breiden met enkele handige extra’s, zoals houders voor onderdelen en gereedschap.
Moto X Lift weegt onbelast 30 kilo en is met zijn bescheiden afmetingen niet alleen een welkome aanvulling in de werkplaats, maar ook naast het circuit.

Worx lift

 

Velocoat

Velocoat® is een fietspadcoating van koudsprayplast, die rechtstreeks op de ondergrond wordt aangebracht. De coating is kant-en-klaar in slechts één arbeidsgang, waardoor de weg sneller weer te gebruiken is. De coating is onder andere bij uitstek geschikt voor een functiewijziging van de weg, waarbij – in plaats van twee rijbanen – aan weerszijden van een gedeelde rijbaan twee fietsstroken worden aangebracht.

Grieki Media

 

Sponsoren

Prox Racing Parts

Het hoofdkantoor van PMI Europe b.v. is gevestigd in Nieuw Vennep, Nederland. Onze onderneming is in 1975 opgericht en nu actief in meer dan 55 landen over de hele wereld. ProX race- en motoronderdelen worden hoofdzakelijk geproduceerd in Japan. De gereputeerde O.E.M.- fabrikanten fabriceren alle ProX onderdelen volgens onze exacte specificaties en hoge kwaliteitsnormen. De grote voorraad onderdelen zorgt er voor dat het door u benodigde onderdeel vrijwel altijd uit voorraad leverbaar is.

ProX wordt nog niet in alle landen door officiele ProX distributeurs vertegenwoordigd. Er bestaat in die landen daarom de mogelijkheid voor consumenten om onderdelen rechtstreeks bij Prox Inter b.v. af te nemen. Betaling dient dan plaats te vinden door vooruitbetaling per bank of per VISA credit card. Alle leveringen geschieden op ex-warehouse basis. De goederen worden met een express pakket service verzonden. Hierdoor heeft u, waar ook ter wereld, de onderdelen op korte termijn in huis.

Arai Helmets

Arai is een merk dat eigenlijk geen introductie behoeft. Deze helmen beschikken over absolute topkwaliteit, comfort en pasvorm. Deze eigenschappen geven iedere Arai helm dat onmiskenbare extra, waarmee er een uitstekende reputatie op de markt is veroverd. En dankzij innovatieve technologie zal die voorsprong in de komende jaren alleen maar verder uitgebreid worden.

Alpinestars

Alpinestars is opgericht in 1963 in het kleine plaatsje Asolo (Italië) en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste motorkleding leveranciers ter wereld. Vanaf 1963 is Alpinestars begonnen als motorlaarzen fabrikant en is sinds dat moment al voorloper op het gebied van ontwikkeling en technologie. Nu, vele decennia later is Alpinestars zo erg geëvalueerd dat het bij wijze van spreken helemaal alleen aan de top staat wat betreft motorkleding. In veel extreme sporten komt Alpinestars terug en dat betekent maar één ding, namelijk dat het onwijs veilig en betrouwbaar is. Op dit moment is Alpinestars een van de meest toonaangevende merken in de motorkleding branche en dat komt vooral vanwege het feit dat de veiligheid van de motorrijder altijd voorop heeft gestaan.

Brouwer Motors

Een motorbedrijf dat gespecialiseerd is in motorcross, enduro en supermotards en de bijbehorende accessoires. Ze verkopen KTM en Husaberg motor(onderdel)en, kleding, helmen, laarzen en brillen. Het team bestaat uit enthousiaste specialisten die jouw passie delen en je met raad en daad kunnen ondersteunen.

Sportvoedingsland

Sportvoedingsland voorziet volledig in de behoeften van de moderne sporter. Uw specialist op het gebied van sportdrank, sportvoeding en supplementen. Verkoop van o.a. de merken Raw Bite, Squeezy Performance, Dextro Energy, Chimpanzee bars, Gelb Sports Nutrition, GU Energy en Powerbar.

DT1 Filters

DT-1 produceert al voor meer dan 30 jaar luchtfilters en is de keuze van de hedendaagse top professionals.
DT-1 wordt wereldwijd verkocht. DT-1’s schuim technologie is van wereld klasse en zorgt voor maximale luchtstroom. Alle DT-1 Air Filters zijn handgemaakt vervaardigd in België en de Verenigde Staten met de hoogste kwaliteit.
DT-1 luchtfilters zijn standaard of voor-geolied. Onze voor-geoliede filters worden geolied met de hoogste kwaliteit vlambestendig bio-afbreekbare filter olie.

WLM design

WLM Design-Decals bestaat sinds 2000 en is opgericht door de huidige eigenaren Wisja Lamers en Imka Kooijmans. In de loop der jaren is WLM uitgegroeid tot een bedrijf met 8 medewerkers. WLM Design-Decals heeft een hoofdvestiging in Mill (NL) en een nevenvestiging in Borgloon (België).
Sinds juni 2012 heeft WLM Design Festa zeefdruk overgenomen. In totaal wordt er nu gewerkt met 12 personen en kan WLM-Festa iedereen voorzien van elk gewenst reclame product.

Vanuit deze 3 locaties worden de markten in heel Europa bedient.
WLM Design-Decals is met name gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van sportkleding en stickers voor de motocross en BMX.
De grote kracht is de productie van kleding en stickers vanaf 1 stuk. Maar ook grote aantallen voor teams en clubs behoren uiteraard tot de mogelijkheden.
In een kort tijdsbestek heeft WLM Decals een groot Europees marktaandeel in de motocross verkregen. Samenwerking met het team Suzukie Geboers en het team Yamaha De Carli heeft in 2007 geresulteerd in “the perfect season” met het wereldkampioenschap van Steve Ramon in de MX1-klasse en Tony Cairoli in de MX2-klasse.

Verder is WLM een vertrouwd partner van o.a. Rockstar energy Husqvarna factory racing team, HSF Logistics Motorsport team, Creymert racing, sidecar team Bax, sidecar team Hendrickx, JTX-Wennekes team, team Belgium MXoN, KNWU (Olympische Spelen BMX Nederland).

Haes Racing

Haes Racing heeft bijna alles op het gebied van motocross onderdelen en kleding. Haes Racing staat voor een snelle levering, goede service en alleen de hoogste kwaliteit. Wij zijn importeur van Progrip en leveren onze producten aan de professionals op het aller hoogste niveau.

Van De Kuinder

Van de Kuinder Motoren is een van de oudste motorzaken van Nederland. Een zelfstandig, onafhankelijk familiebedrijf met een lange traditie van service.
Wij geven u graag alle informatie over de nieuwste modellen van Yamaha, laten u de nieuwste motorkleding, helmen, laarzen en handschoenen zien in onze uitgebreide kledingshop.
In ons moderne en bereikbare pand aan de rand van Hilversum kunt u uiteraard ook terecht voor onderhoud, reparaties of de montage van accessoires en motorverhuur.

Versteeg Bandenservice

Versteeg Bandenservice B.V. behoort tot de meest veelzijdige bandenspeciaalbedrijven van Nederland. U kunt rekenen op een zeer uitgebreid assortiment kwaliteitsbanden voor personenwagens, bestelwagens, vrachtauto’s, landbouwvoertuigen en industrievoertuigen. Onze banden en producten, zoals een prachtige collectie lichtmetalen wielen, zijn direct uit voorraad leverbaar. Versteeg Bandenservice B.V.: Omdat kwaliteit géén toeval is!?

BMB Techniek

BMB Techniek is groothandel voor bouw, industrie en particulier. Sinds 1992 leveren wij een zeer compleet pakket ijzerwaren, gereedschappen e.d. Het assortiment bevat ruim 35.000 artikelen. BMB Techniek verzorgt in geheel Nederland ook de inspecties/keuringen volgens de NEN 3140 en NEN 2484 normeringen. In 2006 heeft BMB Techniek hun winkel heropend waar BMB techniek producten kunnen worden afgehaald en waar advies op maat wordt gegeven voor uw aankopen. Sinds de opening van onze shop zijn inmiddels vele bedrijven en particulieren de deur gepasseerd voor een juist advies over bevestigingen, verhuur of aankoop van o.a. een duurzaam stuk elektrisch gereedschap.
BMB Techniek is er trots op dat door continue te innoveren, nieuwe materialen te ontdekken het bedrijf is uitgegroeid tot een kenniscentrum, waar u perfect advies verkrijgt tot de aanschaf op maat. 

Jimmink Kolhorn

In 1943 is Martinus Jimmink begonnen met een dors bedrijf in Julianadorp. Later is het bedrijf verhuist naar Kolhorn vandaar de huidige naam Jimmink Kolhorn. Momenteel wordt het bedrijf geleid door Gerard Jimmink de derde generatie. Het beleid is met name gericht op kwaliteit in machines en verrichte werkzaamheden. Dit door de inzet van het juiste materiaal en mensen, waarbij het tot in detail moet kloppen.

Vakgarage Akersloot

Vakgarage Akersloot is sinds 2002 het begrip in Akersloot en omgeving. Autobedrijf Akersloot is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Vakgarage is merk onafhankelijk, wat betekend dat wij een full-service aanbod aan alle automerken kunnen aanbieden.

Vakgarage Akersloot verricht voor alle automerken onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Ook kunt u bij ons terecht voor een APK keuring. Onze monteurs zijn goed opgeleid en zorgen voor een vakkundige dienstverlening.

Ook kunt u bij Vakgarage Akersloot terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Onze wisselende voorraad zorgt er voor dat er altijd wel een passende auto voor u aanwezig is.

Daarnaast kunt u 24 uur per dag tanken bij ons TINQ tankstation.

Restaurant de Koperen Hemel

Restaurant de Koperen Hemel beschikt over een keuken van uitstekende kwaliteit.

De gerechten worden op een ambachtelijke en correcte wijze bereidt door de culinaire koks. In de keuken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse ingrediënten en kruiden die zorgen voor een ware smaak beleving.

De Koperen Hemel beschikt over een vernieuwde menukaart met verschillende vlees- en visgerechten. Doormiddel van verse ingrediënten en een juiste bereiding is de Koperen Hemel zeker een bezoek waard.