Lars Griekspoor kent tegenslag in ADAC Masters in Dreetz

Lars Griekspoor van Team Griekspoor heeft tijdens de derde wedstrijd om de ADAC Masters Competitie in Dreetz tegenslag gekend. Een mechanisch probleem en een valpartij zorgden ervoor dat hij in twee van de drie manches niet tot scoren kwam. In de andere manche moest hij na een slechte start een inhaalrace rijden en werd zestiende.

Het weekend begon goed voor Lars want in de kwalificatie wist hij een nette vijftiende tijd op de klok te zetten waarmee hij vertrouwen op deed voor de drie manches die nog op het programma stonden.

Toen het starthek in de eerste manche viel kwam Lars niet goed weg maar werkte zich gedurende de wedstrijd op naar een twaalfde plaats. Helaas kreeg hij toen af te rekenen met mechanische problemen waardoor hij noodgedwongen de wedstrijd moest verlaten.

Uitermate gemotiveerd ging Lars in de tweede manche van start maar hij zat er niet goed bij en moest vanuit de achterhoede terug naar voren zien te komen. ‘’Het rijden ging in deze manche erg moeizaam maar ik heb doorgezet en wist er nog een zestiende plaats uit te halen, waar ik niet tevreden over ben,’’ vertelt Lars.

Bij de start van de derde manche kreeg Lars een tegenslag te verwerken want hij kwam hard ten val in de eerste bocht en liep hierbij een pijnlijke hand op. Lars kon zijn weg niet meer vervolgen en verliet de wedstrijd.

Over anderhalve week staat voor Lars de tweede wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap op het programma in Boekel.