Lars Griekspoor boekt progressie in int.wedstrijden in Arnhem en Axel

Lars Griekspoor heeft tijdens de internationale wedstrijden in Arnhem en Axel veel progressie geboekt. In de periode dat de circuits gesloten waren in verband met het corona virus heeft Lars de overstap gemaakt naar de 500 klasse. Na een aantal goede weken van training samen met Peter Herlings, stond vorig weekend de eerste wedstrijd op het programma in Arnhem. 

In het sterke deelnemersveld wist Lars twintigste en zestiende te worden en keerde tevreden huiswaarts. ‘’In het begin was het inkomen, maar met twee constante manches konden we tevreden terug kijken.’’ vertelt Lars.

Afgelopen zondag stond de tweede internationale cross op het programma in Axel. Dit is een circuit dat Lars altijd wel ligt. Na een matige start in de eerste manche kwam hij terug naar een goede zestiende plaats. In de tweede manche was hij veel beter weg en kon als elfde aan de wedstrijd beginnen. ‘’Lang heb ik geprofiteerd van de snellere mannen voor me en na lang op een veertiende plaats gereden te hebben kwam ik uiteindelijk op een vijftiende positie over de finish, waar ik opnieuw zeer tevreden mee ben.’’

De komende weken staan in het teken van beter in vorm komen en beter aan de 450 te wennen om op 30 augustusoptimaal in Boekel aan de start te staan tijdens de eerste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap.