Team Griekspoor zeer sterk in kampioensrit in Eindhoven

Team Griekspoor heeft bij de enduro kampioensrit in Eindhoven een sterke indruk achter gelaten. Lars Griekspoor leek de winst te pakken in de N1 klasse maar door een vervelende diskwalificatie op zaterdag moest hij de zege afstaan. Op zondag kwam de rijder uit Nieuw Vennep ijzersterk terug en wist toen wel zijn klasse te winnen. Christian Dignum reed twee sterke dagen en zegevierde bij de daglicenties.

Lars reed deze kampioensrit samen met zijn monteur Christian Dignum. Hij ging van start in de N1 klasse en Christian kwam uit bij de daglicenties. Gelijk vanaf de eerste proef op zaterdag ging het rijden lekker met Lars. Het gevoel en de snelheid waren goed en dit resulteerde erin dat hij in alle proeven de snelste tijd van zijn klasse neer wist te zetten. Met ruime voorsprong kwam hij als winnaar over de finish maar helaas door een vervelend incident bij de laatste pitstop werd hij gediskwalificeerd waardoor al het werk van deze dag voor niets was geweest. Ook Christian was in zijn klasse in alle proeven het snelste en wist te winnen bij de daglicenties.

Belust op revanche ging Lars op de tweede dag van start. Opnieuw ging het vanaf de eerste proef lekker en wist hij in vele proeven de snelste tijd neer te zetten. Enkel in de laatste twee proeven was hij niet het snelste en ondanks dat hij nog even een keer in aanraking kwam met een boom, wist hij de dag met ruime voorsprong winnend af te sluiten. Net als op zaterdag was ook Christian weer erg snel en wist de dag winnend af te sluiten bij de daglicenties. Met een dubbele overwinning schreef hij dan ook de tweedaagse op zijn naam.